گروه محصولات
}

چگونه بعد از مرگ، اطلاعات خود را از گوگل پاک کنیم

143/1399

خلاصه

مرگ اجتناب ناپذیر است و دیر یا زود بالاخره سراغ همه‌ی ما خواهد آمد. اما آیا تا به حال به این موضوع فکر کرده‌اید که پس از مرگ، چه بر سر داده‌هایی که در اختیار شرکت‌هایی مثل گوگل یا فیس‌بوک قرار داده‌اید خواهد آمد؟



چگونه بعد از مرگ، اطلاعات خود را از گوگل پاک کنیم


مرگ اجتناب ناپذیر است و دیر یا زود بالاخره سراغ همه‌ی ما خواهد آمد. اما آیا تا به حال به این موضوع فکر کرده‌اید که پس از مرگ، چه بر سر داده‌هایی که در اختیار شرکت‌هایی مثل گوگل یا فیس‌بوک قرار داده‌اید خواهد آمد؟

همان‌طور که مشخص است، اطلاعات شخصی و هویتی شما در زندگی مجازی، پس از مرگ به طور خودکار به همراه شما دفن نخواهند شد و اگر به نحوی حساب‌های شما بسته و اطلاعاتشان حذف نشوند، شرکت‌ها یا حتی گاهی اوقات افراد می‌توانند به هر نحوی از آن سوءاستفاده کنند. این مطلب روی جلوگیری از سوءاستفاده‌ی گوگل تمرکز دارد، بنابراین بگذارید ادامه‌ی بحث را به گوگل اختصاص دهیم.

شاید در ابتدا در مورد این که گوگل چه اطلاعاتی از شما را در اختیار دارد آگاهی کافی نداشته باشید. بر اساس محصولات مختلفی از گوگل که مورد استفاده‌ی شما قرار می‌گیرد، این غول فناوری می‌تواند داده‌های بسیار گسترده‌تری نسبت به سابقه‌ی جستجوهای شما در اینترنت در اختیار داشته باشد. مثلا افرادی که از ابزار Google Pay استفاده کرده باشند، اطلاعات بانکی خود را در اختیار گوگل قرار داده‌اند. بسیاری از خاطرات شما ممکن است در Google Photos ذخیره شده باشند، بخشی از اسناد مهمتان ممکن است در Google Drive ذخیره شده باشد، سوابق مسافرتتان در برنامه‌هایی مثل Google Maps ذخیره می‌شود و انواع و اقسام اطلاعات را در مورد شما در اختیار دارد. اما به هر حال گوگل لطف کرده و امکان کنترل حساب کاربری شما برای دوران پس از مرگ یا غیرفعال بودن به هر دلیل دیگری را نیز فراهم کرده است.

شما می‌توانید مراحل ذکر شده در زیر برای حذف حساب کاربری گوگل خود پس از درگذشت‌تان را دنبال کنید.

در وب:

وارد حساب کاربری گوگل خود شوید و به My Account بروید. روی اطلاعات شخصی و حریم خصوصی کلیک کنید.






برای یافتن Inactive Account Manager، به پایین بروید.



روی Change This Setting کلیک کنید.

روی Start کلیک کنید تا فرایند حذف خودکار حساب کاربری گوگل خود را آغاز کنید.





اولین گام این است که مدت زمانی را انتخاب کنید که گوگل باید حساب کاربری شما را پس از آن غیرفعال کند. این مدت می‌تواند بین ۳ ماه تا ۱۸ ماه باشد.







همچنین، شما باید شماره تلفن، آدرس ایمیل و ایمیل بازیابی گوگل خود را ارائه دهید. گوگل از این جزئیات برای ارتباط با شما قبل از اینکه حساب کاربری شما حذف شود، استفاده می‌کند.

روی Next کلیک کنید

بعدا می‌توانید حداکثر ۱۰ مخاطب مورد اعتماد که به آنها اطلاع داده می‌شود را انتخاب کنید. شما می‌توانید به آنها اجازه دهید تا داده‌های حسابتان را دانلود کنند. شما همچنین می‌توانید پاسخ‌های اتوماتیکی را برای افرادی که به شما در طول دوره عدم فعالیت، ایمیل می‌فرستند تنظیم کنید. این تنظیمات اختیاری است.







روی Next کلیک کنید.

آخرین و مهمترین گام این است که حساب کاربری گوگل خود را برای حذف اتوماتیک پیکربندی کنید. گزینه‌ی ” Yes, delete my inactive Google Account” را فعال کنید.







بر روی Review Plan کلیک کنید.





بعد از این، به تنظیمات غیر فعال سازی حساب کاربری خود نگاهی بیندازید و روی Confirm Plan کلیک کنید تا تنظیمات اعمال شود. گوگل یک ماه قبل از اینکه حساب کاربری شما غیر فعال شود، با شما تماس خواهد گرفت. و حساب کاربری گوگل شما به طور خودکار بعد از سه ماه از روزی که غیرفعال شده، حذف خواهد شد.

در دستگاه‌های اندروید

تنظیمات مشابه را می‌توانید در دستگاه اندرویدی خود مشاهده کنید. مراحل زیر را برای مدیریت حساب کاربری غیرفعال شده، انجام دهید:

به Settings > Google بروید.

بر روی حساب کاربری گوگل ضربه بزنید و به برگه Data and personalization بروید.

برای پیدا کردن Make a plan for your account به پایین بروید.








پس از این، گزینه‌های مشابه را همانطور که در بالا ذکر شد پیدا خواهید کرد.

گوگل چگونه می‌داند که حساب کاربری من غیرفعال است؟

ما قبلا می‌دانستیم که گوگل اطلاعات فراوانی در مورد ما جمع آوری می‌کند و هر حرکت ما را دنبال می‌کند. این شرکت با استفاده از آن داده‌ها، مانند زمان آخرین ورود به سیستم، فعالیت در گوشی اندرویدی، سابقه جستجوی گوگل، استفاده از جیمیل و غیره، از غیرفعال شدن در حساب کاربری گوگل‌تان آگاه می‌شود.


چه اطلاعاتی پاک می‌شود؟

تقریبا همه چیز که به حساب کاربری گوگل شما متصل است شامل مخاطبین شما، ایمیل‌ها، تقویم، تاریخچه یوتیوب، سابقه موقعیت مکانی، داده‌های همگام سازی شده با کروم، Google Drive و Google Photos، خرید‌هایGoogle Play و داده‌های دیگر سرویس‌های گوگل حذف خواهد شد .

همچنین، پس از حذف حساب کاربری، شما نمی‌توانید نام کاربری مرتبط با آن را ایجاد کنید.

بنابراین، این روشی است که این شرکت مراقب حساب کاربری گوگل و داده‌های مرتبط با آن در صورت روی دادن اتفاقات وحشتناک در آینده است.



نظرات
ارسال نظر

مقالات مرتبط